Ervin Anton Schwarzbartl: Odstop Šarca je priložnost
Neopredeljeni volivci so jeziček na tehtnici, ko gre za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Šarčev odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija ...
Spletni Časnik

Sobota, 1. Februar 2020 ob 00:02

Odpri galerijo

Odstopil je predsednik vlade Marjan Šarec. Odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija brez trdih levičarjev in naslednikov komunizma. Če bodo »strici« zakuhali nove obraze leve provenience, ki bodo, kot že večkrat, ponovno prevarali volivce z lažnimi obljubami in prevzeli oblast, ne bo sprememb. Slovenija bo še naprej relativno nazadovala tako gospodarsko, razvojno in socialno, kot tudi glede človekovih pravic in demokratičnosti. Še naprej se bodo vedno bolj uveljavljali komunistični »prijemi« prejšnjega režima. Razkol (po Možini) državljanov, ki že dolgo niso več narodno zavedni Slovenci, se bo poglabljal. Sprava ne bo možna, obsodbe zločinov komunizma ne bo, ostali bodo »slavospevi« morilske, genocidne in teroristične falage NOB.

Povečal se bo vpliv jugoslovanarjev, mohamedanske vrednote, širila se bo lažnivost in prikrivanje dejanskega stanja po mainstrem medijih in šikaniranje ter zakonsko omejevanje vseh, ki si bodo upali odkrito in objektivno govoriti, pisati in delovati.

Ker predsednik države ni »uspel« uveljaviti sprememb volilne zakonodaje, bomo zopet volili liste strank – »mačka v žaklju«. Namesto da bi volili posameznike, vredne zaupanja iz okolja volilne baze, katerih delo, ravnanje in prepričanja so volivcem znana.

Neopredeljenih volivcev ni!


Zato je nujno dobro organizirano ozaveščanje prebivalcev. Jasno in preprosto je potrebno obrazložiti potrebo po spremembi oblasti v desno – konservativno smer. Volivcem mora biti tudi posredovana osvežitev vseh zablod dosedanjih levih vlad in tudi »grehov« komunizma ne smemo pozabiti. Še posebno pomembno je tudi, da se volivce z objektivnim informiranjem o lažnivostih mainstrem medijev prepriča, da se ni potrebno več bati represij, šikaniranj in nadaljnjih laži.

Volivci morajo spoznati, da lahko in morajo za svoj dobro vplivati na stanje v državi s tem, da gredo na volitve in podprejo stranke, ki imajo ugled v Evropi. Ki se v preteklosti niso kompromitirale z dejanji in odločitvami, ki so Slovenijo pahnili v »moralno resignirano« stanje pod geslom:

»Saj ne moremo nič spremeniti, ker imajo prejšnji vse vzvode oblasti v svojih rokah!«

Ne bodo jih mogli več imeti, če bodo volivci vedeli in se zavedali svoje neomajne volilne pravice. Volivci se moramo zavedati izjemne moči vpliva na rezultate volitev, ko (če) oddajo svoj glas. Vemo, da so levi volivci v strahu, da izgubijo svoj vpliv in privilegije, bolj »disciplinirani« in volijo prenovljene komunistične stranke.

Žal pa konzervativni volivci ne volijo dovolj številčno. To je floskula in propagandni blef levice, da »mlačne«, slabo poučene in nacionalno nezavedne volivce odvrača od volitev. Dejstvo pa je, da so prav neopredeljeni volivci jeziček za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Večini levim poslancem floskula »za dobro države in državljanov« pomeni samo dobro zase, svoje privilegije. Pomeni jim tudi izogibanje ciljem, ki smo si jih z osamosvojitvijo zadali, a jih dosedanji oblastniki niso hoteli uresničiti.

Samostojno, demokratično in svobodno državo lahko oblikujemo samo z ozaveščanjem in odkritim aktiviranjem in opogumljanjem dobro mislečih nacionalno zavednih volivcev za res dobro državo. Kdor ne gre na volitve in ne voli konservativnih strank, ni SLOVENC!

The post Odstop Šarca je priložnost appeared first on Časnik.

Volivci se moramo zavedati izjemne moči vpliva na rezultate volitev

Neopredeljeni volivci so jeziček na tehtnici, ko gre za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov.

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 14. Sep 2022 at 07:08

17211 ogledov

Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba
Če bo prenos pogreba v živo tudi prihodnji ponedeljek, bi iskreno želel od vodstva RTVS, da za komentiranje izbere najbolj kompetentne komentatorje, ki vejo, kaj je kultura, kaj slovesnost trenutka, kaj žalost ob slovesu od ljubljene osebe, in ki bodo to znali tudi primerno – zadržano, le kadar je treba in s potrebno pieteto – komentirati. The post Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba appeared first on Časnik.

Tue, 13. Sep 2022 at 07:00

17165 ogledov

Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah
Priti, zgoditi se mora voditelj, ki svoje fante vodi skozi vse faze preizkušenj. Od začetnega trpljenja na treningih do odpovedovanja družinam, zopet treningi, ki skozi tedne postajajo zahtevnejši. Vsakdo, ki se je vsaj malo bolj zares ukvarjal z športom, ve, kaj hočem povedati. The post Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah appeared first on Časnik.

Mon, 12. Sep 2022 at 06:26

17224 ogledov

Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več
In napake ostanejo samo napake, priložnost za učenje in rast. Ko jih sprejmemo kot take, so priložnost za rast, ne bolijo več. In si lahko oprostimo, se lahko sprejmemo. Posledično napak ne opazimo več; nismo napaka niti ni napaka drugi. Smo izjemnost, ker se lahko učimo, odpustimo, zrastemo in gremo naprej. The post Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:29

16597 ogledov

Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti
Resnično se zahvaljujem vsem, ki ste bili z menoj na poti. Zahvaljujem se vsem, ki ste bili z menoj prek socialnih omrežij, tudi vaše molitve in spodbude so nas gnale naprej. Zahvaljujem se tudi tistim, za katere vem, da bi se udeležili romanja, pa je zdravje načelo telo – tudi vi ste bili z nami. The post Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:08

16556 ogledov

Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša
Za oblikovanje skupnosti je najprej pomembno, da smo pripravljeni poslušati drugega in stopiti z njim v dialog. Vemo, kako težko otroci počakajo, da nekdo v skupini konča svojo misel, saj bi radi takoj povedali svoj pogled. The post Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša appeared first on Časnik.

Sat, 10. Sep 2022 at 10:13

16493 ogledov

Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji
Kar nekaj Slovencev je, ki imajo še danes več kot odlične spomine tako na sedanjega kralja Karla III. kot na njegovo pravkar umrlo mamo, kraljico Elizabeto II. Naj počiva v miru! The post Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji appeared first on Časnik.
Teme
izpostavljeno - desno utrinki dneva marjan šarec odstop premierja predčasne volitve

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Ervin Anton Schwarzbartl: Odstop Šarca je priložnost