Ervin Anton Schwarzbartl: Odstop Šarca je priložnost
Neopredeljeni volivci so jeziček na tehtnici, ko gre za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Šarčev odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija ...
Spletni Časnik

Sobota, 1. februar 2020 ob 00:02

Odpri galerijo

Odstopil je predsednik vlade Marjan Šarec. Odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija brez trdih levičarjev in naslednikov komunizma. Če bodo »strici« zakuhali nove obraze leve provenience, ki bodo, kot že večkrat, ponovno prevarali volivce z lažnimi obljubami in prevzeli oblast, ne bo sprememb. Slovenija bo še naprej relativno nazadovala tako gospodarsko, razvojno in socialno, kot tudi glede človekovih pravic in demokratičnosti. Še naprej se bodo vedno bolj uveljavljali komunistični »prijemi« prejšnjega režima. Razkol (po Možini) državljanov, ki že dolgo niso več narodno zavedni Slovenci, se bo poglabljal. Sprava ne bo možna, obsodbe zločinov komunizma ne bo, ostali bodo »slavospevi« morilske, genocidne in teroristične falage NOB.

Povečal se bo vpliv jugoslovanarjev, mohamedanske vrednote, širila se bo lažnivost in prikrivanje dejanskega stanja po mainstrem medijih in šikaniranje ter zakonsko omejevanje vseh, ki si bodo upali odkrito in objektivno govoriti, pisati in delovati.

Ker predsednik države ni »uspel« uveljaviti sprememb volilne zakonodaje, bomo zopet volili liste strank – »mačka v žaklju«. Namesto da bi volili posameznike, vredne zaupanja iz okolja volilne baze, katerih delo, ravnanje in prepričanja so volivcem znana.

Neopredeljenih volivcev ni!


Zato je nujno dobro organizirano ozaveščanje prebivalcev. Jasno in preprosto je potrebno obrazložiti potrebo po spremembi oblasti v desno – konservativno smer. Volivcem mora biti tudi posredovana osvežitev vseh zablod dosedanjih levih vlad in tudi »grehov« komunizma ne smemo pozabiti. Še posebno pomembno je tudi, da se volivce z objektivnim informiranjem o lažnivostih mainstrem medijev prepriča, da se ni potrebno več bati represij, šikaniranj in nadaljnjih laži.

Volivci morajo spoznati, da lahko in morajo za svoj dobro vplivati na stanje v državi s tem, da gredo na volitve in podprejo stranke, ki imajo ugled v Evropi. Ki se v preteklosti niso kompromitirale z dejanji in odločitvami, ki so Slovenijo pahnili v »moralno resignirano« stanje pod geslom:

»Saj ne moremo nič spremeniti, ker imajo prejšnji vse vzvode oblasti v svojih rokah!«

Ne bodo jih mogli več imeti, če bodo volivci vedeli in se zavedali svoje neomajne volilne pravice. Volivci se moramo zavedati izjemne moči vpliva na rezultate volitev, ko (če) oddajo svoj glas. Vemo, da so levi volivci v strahu, da izgubijo svoj vpliv in privilegije, bolj »disciplinirani« in volijo prenovljene komunistične stranke.

Žal pa konzervativni volivci ne volijo dovolj številčno. To je floskula in propagandni blef levice, da »mlačne«, slabo poučene in nacionalno nezavedne volivce odvrača od volitev. Dejstvo pa je, da so prav neopredeljeni volivci jeziček za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Večini levim poslancem floskula »za dobro države in državljanov« pomeni samo dobro zase, svoje privilegije. Pomeni jim tudi izogibanje ciljem, ki smo si jih z osamosvojitvijo zadali, a jih dosedanji oblastniki niso hoteli uresničiti.

Samostojno, demokratično in svobodno državo lahko oblikujemo samo z ozaveščanjem in odkritim aktiviranjem in opogumljanjem dobro mislečih nacionalno zavednih volivcev za res dobro državo. Kdor ne gre na volitve in ne voli konservativnih strank, ni SLOVENC!

The post Odstop Šarca je priložnost appeared first on Časnik.

Volivci se moramo zavedati izjemne moči vpliva na rezultate volitev

Neopredeljeni volivci so jeziček na tehtnici, ko gre za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov.

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 12. Jul 2020 at 00:05

25 ogledov

Jože Pirjevec in hudičeve podrobnosti njegovih partizanskih fantazij
Ob vsem upoštevanju velikih naporov, ki jih je imel Jože Pirjevec pri pisanju Partizanov, lahko sklenemo, da bo zaradi zastarelosti koncepta, ideološke pristranosti, raznovrstnih pomanjkljivosti in številnih dejstvenih napak v Partizanih bolela glava marsikoga. Zato o vsem tem predlagam nadaljnje strokovne pa tudi vsakršne druge razprave. Tudi o tem, ali so Pirjevčevi Partizani v čast […] The post Jože Pirjevec in hudičeve podrobnosti njegovih partizanskih fantazij appeared first on Časnik.

Sun, 12. Jul 2020 at 00:01

23 ogledov

Slovenski razkol je resnična podoba NOB
Ko dr. Možina, avtor monografije Slovenski razkol, govori, kako so slovenski komunisti že pred drugo svetovno vojno, predvsem pa med njo zvesto ravnali po navodilih iz Moskve, izkoriščali vojno predvsem za obračunavanje z vernimi, Bogu, narodu in pravim slovenskim izročilom zvestimi uglednimi in poštenimi Slovenci, nam postane jasno, kaj vse hudega lahko naredi revolucija, najprej pa propaganda, v kateri so bili po Možinovih besedah komunisti neprekosljivi. Kako se lahko nekaj pozitivnega, kar je vsekakor v jedru bil narodnoosvobodilni boj, izrodi in sprevrže v boj brata zoper brata. The post Slovenski razkol je resnična podoba NOB appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 13:15

37 ogledov

Na obletnico Srebrenice našli še eno od neodkritih morišč v Kočevskem Rogu
Če obsojamo zločine nad vojnimi ujetniki in civilisti v Srebrenici, potem obsojamo tudi zločine nad vojnimi ujetniki in civilisti. Sledove zločinov odkrivamo v Kočevskem Rogu ter drugod po Sloveniji. Republika Slovenija naj v tem globalnem procesu tranzicijske pravičnosti še naprej aktivno sodeluje. The post Na obletnico Srebrenice našli še eno od neodkritih morišč v Kočevskem Rogu appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 07:42

56 ogledov

Pahor z Matarello na Bazovico po politično rehabilitacijo tigrovcev in antifašističnih borcev
Gre tudi za legalistično vprašanje, saj obstoječi in veljavni italijanski zakoni te štiri bazoviške žrtve jemljejo kot teroriste. To se ni formalno pravno spremenilo. To dejanje moramo razumeti kot neko tiho dejanje politične rehabilitacije tigrovcev in antifašističnih borcev še pred začetkom 2. svetovne vojne.« The post Pahor z Matarello na Bazovico po politično rehabilitacijo tigrovcev in antifašističnih borcev appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 06:56

54 ogledov

Črna življenja štejejo, gospod Batagelj, odpravite diskriminacijo črne človeške ribice!
Spoštovani gospod Batagelj, svetujem vam, da razmere v Postojnski jami nemudoma uravnate po smernicah svetovne levice, ne pa da čakate na dekret vzhajajoče leve zvezde Tanje Fajon. Ko bo ona, ki je sicer na plačilnem seznamu v Bruslju, politično pa mešetari v Sloveniji in proti Sloveniji, na sončni strani Alp kričala med drugim tudi »black lives matter«, utegne biti prepozno. The post Črna življenja štejejo, gospod Batagelj, odpravite diskriminacijo črne človeške ribice! appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 00:03

72 ogledov

Italijanski neofašisti in slovenski neokomunisti se niso sposobni soočiti z resnico lastne preteklosti
Upamo, da tako italijanska neofašistična kot slovenska neokomunistična ideologija nimata več toliko moči, da bi preprečili spravno slovesnost. Da 13.julij ne bo več le dan spomina na neki barbarski požig, ampak tudi dan veselja, dan sprave med dvema narodoma, ki se jima je uspelo otresti mračnih ideologij. The post Italijanski neofašisti in slovenski neokomunisti se niso sposobni soočiti z resnico lastne preteklosti appeared first on Časnik.
Teme
izpostavljeno - desno utrinki dneva marjan šarec odstop premierja predčasne volitve

Zadnji komentarji

nagajivček :

30.06.2020 12:10

pobit komuniste

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Ervin Anton Schwarzbartl: Odstop Šarca je priložnost