Levičarji, ki nam vladajo, so rakava rana narodnega telesa
Nič si ne zatiskajmo oči. Levičarji, ki nam vladajo, so tudi rakava rana narodnega telesa, zato so naše meje odprte za vsakega migranta, s katerimi se bolje ravna kakor z lastnim državljanom.
Spletni Časnik

Sobota, 26. oktober 2019 ob 06:16

Odpri galerijo

Andrej M. Poznič

Pogosto se sprašujemo, kako ravnati v času, ko sta pod vprašaj postavljena obstoj naroda in njegove istovetnosti. Vedno bolj smo usposobljeni, da predvidimo bližnjo prihodnost in jo tudi dejavno oblikujemo. Ne osebne prihodnosti, temveč skupno. Pogled v že vidno narodno in cerkveno prihodnost nam pravi, da nas čakata dva velika spopada, na katera se moramo pripraviti. Če hočemo v tem boju obstati, moramo premagati lenobnost in začeti delati. Tu gre za osebno raven, ko spremenimo svojo miselnost in osebna dejanja, tj. postanemo bolj dosledni.

Edini poraz v tem boju je vdaja, ki prihaja iz mentalitete lenuhov, ki trdijo, »da ni mogoče nič spremeniti, nič narediti«! Taki so poraženi, še preden se je boj resnično vnel.

Levičarji, ki nam vladajo, so rakava rana narodnega telesa

Prvi boj se nanaša na naravni red. Gre za obstanek našega naroda, naše identitete, naše samobitnosti, obstoj našega jezika, naše tisočletne kulture. Ne le mi, Slovenci, temveč ta boj bije celotna Evropa in v istem smislu ves t. i. »krščanski zahodni svet«.


Da Slovenci izumiramo, mnogi med nami nočejo niti slišati in rajši pišejo o demografski krizi in katastrofi drugod, kakor da bi zaskrbljeno razmišljali, obveščali in ozaveščali o istem problemu pri nas. Predvsem tisti ne, ki so za to izumiranje najbolj odgovorni, ker imajo oblast, pa od tam vsiljujejo svoje poglede, svoj svetovni nazor, svojo ideologijo, tj. svojo samovoljo celotnemu narodu.

Nič si ne zatiskajmo oči. Levičarji, ki nam vladajo, so tudi rakava rana narodnega telesa, zato so naše meje odprte za vsakega migranta, s katerimi se bolje ravna kakor z lastnim državljanom.

Ker pa imamo možnost voliti, postane vsak, ki take podpira, soudeležen pri njihovih izbirah in delu ter nosi svoj del odgovornosti zanje. Vsak, ki jim da svoj glas, ve, zakaj je to storil, in toliko je tudi soodgovoren. Zato velja vedno poziv: »ne sodelujmo s svojim glasom s takimi, ki tajijo Boga in ne priznavajo naravnega reda« in nam delajo škodo. Oddajmo svoj glas bolj vrednim. To je najbolj preprost način sodelovanja v tem boju!

Boj za obstanek našega naroda bomo morali katoličani biti skupaj z drugimi Slovenci, z vsemi, ki so dobre volje in v srcu dobro mislijo. Kdor ljubi Slovenijo in slovenstvo, ta ljubi samega sebe, in kdor ljubi samega sebe, skrbi zase. Ta naloga se odvija na odru tega sveta, v politiki, v šolah, v govorici, v miselnosti. Bitka se bije za svobodo duha, besede in združevanja.

Pozabiti na modni »multikulturalizem  in se vrniti k naravnemu odnosu do zakona, družine in otrok

Skupaj z izumiranjem našega naroda se spreminja ne le etnična sestava prebivalstva, ampak tudi njegova verska podoba. Slovenci nismo več večinsko katoličani ali pa ateistični katoličani. Slovenci smo že prešli mejo samoobnove, ki jo predstavlja razmerje med rojstvi in smrtnostjo. Število prebivalstva naše države se sicer ohranja, a se spreminja njegova struktura. Tega nam ne povedo tolikokrat, kolikorkrat bi bilo potrebno. Da bi se zganili in kaj naredili – da bi se spreobrnili, bi rekli v Cerkvi. Učinke naše zgrešene demografske politike in miselnosti že vidimo. Občutili pa jih bomo vsi, tudi tisti, ki so zdaj zaslepljeni in ideološko uvrščeni v modni »multikulturalizem«, ki zanika in sovraži lastni svet in nekritično sprejema tujega.

[več …]

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 12. Jul 2020 at 00:05

129 ogledov

Jože Pirjevec in hudičeve podrobnosti njegovih partizanskih fantazij
Ob vsem upoštevanju velikih naporov, ki jih je imel Jože Pirjevec pri pisanju Partizanov, lahko sklenemo, da bo zaradi zastarelosti koncepta, ideološke pristranosti, raznovrstnih pomanjkljivosti in številnih dejstvenih napak v Partizanih bolela glava marsikoga. Zato o vsem tem predlagam nadaljnje strokovne pa tudi vsakršne druge razprave. Tudi o tem, ali so Pirjevčevi Partizani v čast […] The post Jože Pirjevec in hudičeve podrobnosti njegovih partizanskih fantazij appeared first on Časnik.

Sun, 12. Jul 2020 at 00:01

124 ogledov

Slovenski razkol je resnična podoba NOB
Ko dr. Možina, avtor monografije Slovenski razkol, govori, kako so slovenski komunisti že pred drugo svetovno vojno, predvsem pa med njo zvesto ravnali po navodilih iz Moskve, izkoriščali vojno predvsem za obračunavanje z vernimi, Bogu, narodu in pravim slovenskim izročilom zvestimi uglednimi in poštenimi Slovenci, nam postane jasno, kaj vse hudega lahko naredi revolucija, najprej pa propaganda, v kateri so bili po Možinovih besedah komunisti neprekosljivi. Kako se lahko nekaj pozitivnega, kar je vsekakor v jedru bil narodnoosvobodilni boj, izrodi in sprevrže v boj brata zoper brata. The post Slovenski razkol je resnična podoba NOB appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 13:15

123 ogledov

Na obletnico Srebrenice našli še eno od neodkritih morišč v Kočevskem Rogu
Če obsojamo zločine nad vojnimi ujetniki in civilisti v Srebrenici, potem obsojamo tudi zločine nad vojnimi ujetniki in civilisti. Sledove zločinov odkrivamo v Kočevskem Rogu ter drugod po Sloveniji. Republika Slovenija naj v tem globalnem procesu tranzicijske pravičnosti še naprej aktivno sodeluje. The post Na obletnico Srebrenice našli še eno od neodkritih morišč v Kočevskem Rogu appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 07:42

136 ogledov

Pahor z Matarello na Bazovico po politično rehabilitacijo tigrovcev in antifašističnih borcev
Gre tudi za legalistično vprašanje, saj obstoječi in veljavni italijanski zakoni te štiri bazoviške žrtve jemljejo kot teroriste. To se ni formalno pravno spremenilo. To dejanje moramo razumeti kot neko tiho dejanje politične rehabilitacije tigrovcev in antifašističnih borcev še pred začetkom 2. svetovne vojne.« The post Pahor z Matarello na Bazovico po politično rehabilitacijo tigrovcev in antifašističnih borcev appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 06:56

131 ogledov

Črna življenja štejejo, gospod Batagelj, odpravite diskriminacijo črne človeške ribice!
Spoštovani gospod Batagelj, svetujem vam, da razmere v Postojnski jami nemudoma uravnate po smernicah svetovne levice, ne pa da čakate na dekret vzhajajoče leve zvezde Tanje Fajon. Ko bo ona, ki je sicer na plačilnem seznamu v Bruslju, politično pa mešetari v Sloveniji in proti Sloveniji, na sončni strani Alp kričala med drugim tudi »black lives matter«, utegne biti prepozno. The post Črna življenja štejejo, gospod Batagelj, odpravite diskriminacijo črne človeške ribice! appeared first on Časnik.

Sat, 11. Jul 2020 at 00:03

151 ogledov

Italijanski neofašisti in slovenski neokomunisti se niso sposobni soočiti z resnico lastne preteklosti
Upamo, da tako italijanska neofašistična kot slovenska neokomunistična ideologija nimata več toliko moči, da bi preprečili spravno slovesnost. Da 13.julij ne bo več le dan spomina na neki barbarski požig, ampak tudi dan veselja, dan sprave med dvema narodoma, ki se jima je uspelo otresti mračnih ideologij. The post Italijanski neofašisti in slovenski neokomunisti se niso sposobni soočiti z resnico lastne preteklosti appeared first on Časnik.
Teme
mnenja z mero Družina kultura življenja otroci starši

Zadnji komentarji

nagajivček :

30.06.2020 12:10

pobit komuniste
Boris Valenčič :

11.05.2020 13:51

Poleg severno Korejskega predsednika Kim Jong Un-a, še zadnje dva komunistična DIKTATORJA na svetu, Milan Kučan in Janez Janša ter njune tolpe! Resnično neverjetno, to se dogaja v središču Evrope, v Sloveniji! Oba KOMUNISTIČNA DIKTATORJA imata povsem različne strateške cilje, njuna skupna točka je le ropanje ter popolno uničenje avtohtonega prebivalstva, srednjega sloja, uničenje Slovenije in njenega gospodarstva. Komunistični DIKTATOR Milan Kučan je za Miloševičem naslednik in glavni VELIKO SRBSKI voditelj, skupaj z Dizdarevičem in Mesičem ponovno združujejo bivšo Jugoslavijo v VELIKO SRBIJO, kjer se bo Milan Kučan oklical za VELIKO SRBSKEGA KRALJA. Je Putinova in Ruska sramota. Komunistični DIKTATOR Janez Janša, NOSILEC TITOVE ŠTAFETE je pristal v Evro-Ciaških rokah, je le njihov hlapec, kateri prav tako ne deluje za interese SLOVENIJE in avtohtonega prebivalstva. Njegovo Evro-Ciaško poslanstvo je le popolna uvedba imperialističnih interesov, brez sleherne demokracije, uničevanje zasebnega in družbenega gospodarstva. Ta KOMUNISTIČNI DIKTATOR Janez Janša ima nalogo pripraviti celotno Slovenijo za izvedbo Ameriškega napada na Ruse, poleg drugih vzhodno evropskih držav. berite: www.monarh.si www.predsednica.si www.zml.si Ne ostane vam nič drugega, kot da pričnete prepevati PRAVO SLOVENSKO HIMNO: www.youtube.com/watch?v=ZplPSbaAreg Boris Valenčič, slovenski KRALJ DNAR NAZAJ: www.monarh.si/dnar-nazaj.mp3 SLOVENCI, res ste ene ŠLAPE in DUHOVNE SIROTE!

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Levičarji, ki nam vladajo, so rakava rana narodnega telesa