Najbolj nestrpni strpneži
Spletni Časnik
1. volilna enota

Torek, 17. marec 2015 ob 20:29

Odpri galerijo

Vedno znova sem presenečen nad dejstvom, da so tisti, ki se najbolj sklicujejo na strpnost, pravzaprav najbolj nestrpni. Zadnji primer, ki to kaže, je nervozen odziv pevca Eltona Johna na izjavo Domenica Dolceja in Stefana Gabbane, (svet ju pozna po blagovni znamki Dolce & Gabbana) glede istospolnih družin (mimogrede tudi Dolce in Gabbana sta homoseksualca).

“Edina prava družina je tradicionalna družina,” sta dejala. In kot da to še ne bi bilo dovolj, da se vplivna gejevska skupnost ne zgane, sta pribila še: “Nobenih kemičnih potomcev in najetih maternic. Življenje poteka naravno, so stvari, ki jih ne bi smeli spreminjati.”Modni dvojec je otroke, ki so rojeni s pomočjo umetne oploditve, označil za sintetične in dodal še: “Rodiš se mami in očetu – vsaj tako bi moralo biti.”

Uff! Res je, zato se zavzemamo! In tudi omenjena homoseksualca pritrjujeta.

Kot rečeno, je sledila nervozna in nestrpna reakcija „skupnosti, ki išče samo ljubezen za vse“. Elton John je čisto izgubil živce in zapisal: “Kako si drzneta moja čudovita otroka označiti za ‘sintetična’, in dodal, da je oblikovalca lahko sram zaradi njunega zastarelega razmišlja. “Nikoli več ne bom nosil znamke Dolce & Gabbana,” je še zapisal.

Evo ga! Nikoli več ne bom … Dajmo bojkotirajmo. Dokler se govori o nas, potem samo prosimo za strpnost. Ko se čutimo dovolj močne in vplivne, potem pa grozimo in pozivamo na bojkot! Kakšna sprevržena logika! Kaj zdaj človek ne sme niti svojega mnenja več izraziti? In to še človek, ki očitno pripada isti skupnosti. To kaže, da so odpadniki najbolj nevarni. Njih je treba še posebej izpostaviti, kaznovati, bojkotirati. Tako meni močna in vplivna gejevska skupnost.

Pišem zato, da ne boste presenečeni, ko se bodo spravili na vas, če ne boste dovolj politično korektni v svojih izjavah! Berite znamenja časa.
_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

Sorodni Prispevki:

  • SSKJ – Lenin je mrtev, Gramsci deluje V primeru polemike, ki se je dvignila ob definiciji družine v novem Slovarju slovenskega knjižnega jezika (SSKJ), ne bom nasedel tistim, ki pravijo, da gre...
  • Nestrpnost? Nekdanji komunisti so se razglasili za socialdemokrate in navidezno sprejeli načela demokratične ureditve, v resnici pa se njihovemu najvplivnejšemu delu kolca po starih časih in...
  • Mrtev trg dela, umirajoča država Že nekaj let je več kot očitno, da slovensko poslovno okolje ni več doraslo duhu časa in preprosto povedano več ne omogoča dolgoročnega preživetja v...
  • Vzgajati v spreminjajočih se časih Živimo v času hitrih menjav. Razvoj tehnike in informatike je prestavil v zadnjih štiridesetih letih človeštvo v povsem nove okvirje časa in prostora. Ritem življenja...

Najbolj nestrpni strpneži - Časnik

Sorodni prispevki: SSKJ – Lenin je mrtev, Gramsci deluje V primeru polemike, ki se je dvignila ob definiciji družine v novem Slovarju slovenskega knjižnega jezika (SSKJ), ne bom nasedel tistim, ki pravijo, da gre... Nestrpnost? Nekdanji komunisti so se razglasili za socialdemokrate in navidezno sprejeli […]

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. Oct 2021 at 01:09

68 ogledov

Kaj hočete, Slovenci, da vam storim?
»Jezus, daj nam, Slovencem, da bi spregledali!« Da bi se nam odprle doslej neznane perspektive pri obravnavanju naše boleče preteklosti. The post Kaj hočete, Slovenci, da vam storim? appeared first on Časnik.

Tue, 26. Oct 2021 at 00:18

73 ogledov

Kaj ima Sophie in ‘t Veld prav
Ne vem, kaj bo Sophie in' t Veld zapisala v končno poročilo in ne delam si utvar glede objektivnosti tega poročila. Toda če bo v njem ostala vsaj njena opazka o globokih delitvah v Sloveniji je to morda tista osnova, na kateri bi lahko začeli graditi naš primer pred Evropo in morda celo doma. The post Kaj ima Sophie in ‘t Veld prav appeared first on Časnik.

Sun, 24. Oct 2021 at 00:35

125 ogledov

Misijonska nedelja je posvečena vsem, ki uresničujejo Jezusovo sporočilo v revnih in ubogih
Danes je misijonska nedelja, ko občudujemo mnoge, ki sledijo hrepenenju srca in uresničujejo Jezusovo sporočilo v revnih in ubogih. Da bi bila Cerkev misijonska, se mora napoti k drugim generacijam in kulturam, kar pomeni: ti mi manjkaš kot ljubeči človek! The post Misijonska nedelja je posvečena vsem, ki uresničujejo Jezusovo sporočilo v revnih in ubogih appeared first on Časnik.

Sat, 23. Oct 2021 at 08:57

139 ogledov

So Janševi tviti problem, ker dražijo One, ki so še vedno nad nami?
Če je komu prav ali ne, Janševi tviti kljub vsemu vnašajo v slovensko politiko primerno razgibanost, ki budi tudi našo politično otopelost. Po drugi strani pa prav nič ne vplivajo na dobro ali slabo voljo opozicijskih politikov in njihove prednje straže po ljubljanskih trgih in ulicah The post So Janševi tviti problem, ker dražijo One, ki so še vedno nad nami? appeared first on Časnik.

Wed, 20. Oct 2021 at 19:54

215 ogledov

Narava in pokrajina (foto): Cerkev Marije vnebovzete v Bitnjah pri Bohinjski Bistrici
V neposredni bližini Bohinjske Bistrice na robu vasi Bitnje opazimo prelepo baročno cerkvico. To je cerkev Marije iz 17. stoletja. v 18. stoletju so jo barokizirali in od takrat je ohranila svojo podobo. Prelepa cerkev na prelepem kraju sredi doline. Priporočam.   The post Narava in pokrajina (foto): Cerkev Marije vnebovzete v Bitnjah pri Bohinjski Bistrici appeared first on Časnik.

Wed, 20. Oct 2021 at 00:57

244 ogledov

Svoboda je pomembnejša od zdravja, dokler ne zboliš
Da se nekdo ne da cepiti in s tem ne zaščiti sebe in svoje okolice v strahu, egoizmu in visoki stopnji osebne neodgovornosti do sebe in svojih bližnjih, če tu sposobnosti razumevanja, da smo vsi skupaj v istem košu, niti ne pričakujem od sodobnega permisivno vzgojenega osebka. The post Svoboda je pomembnejša od zdravja, dokler ne zboliš appeared first on Časnik.

Zadnji komentarji

haapy yack :

20.10.2021 14:09

Svetovne novice UK News Novice ZDA Novice EU Narava resničnosti Splošno pravo Objavil Richard Willet Objavljeno 20. oktobra 2021 Tako zevajoče predvidljivo ... Opozorilo "Covid", ko "Delta plus" preplavi Veliko Britanijo - Boris v pripravljenosti in "ne bo okleval ukrepati" (storiti vse, kar mu Kult pove) BORIS JOHNSON "ne bo okleval z ukrepanjem", če bo nova različica "Delta plus", ki se razširi po Veliki Britaniji, povzročila nov porast hospitalizacij in smrti. Nova različica, uradno imenovana AY4.2, je po vsem svetu sprožila alarm, znanstveniki pa pozivajo Združeno kraljestvo, naj izvede več o novem sevu in njegovem možnem vplivu na cepljenje. Okužbe mutacije so se povečale od julija in zdaj predstavljajo osem odstotkov vseh zaporednih primerov Covida v Združenem kraljestvu. To pomeni, da je bilo v državi doslej odkritih 14.385 primerov Delta Plus. Uradni predstavnik predsednika vlade je dejal: "To je nekaj, kar zelo pozorno spremljamo. "Ni dokazov, ki bi nakazovali, da se ta varianta, AY4.2, lažje širi. "Za to ni dokazov, vendar kot bi pričakovali, jih pozorno spremljamo in ne bomo obotavljali, če bomo ukrepali." Vsaka mutacija, za katero se izkaže, da je manj dovzetna za udarce, ki so jih dali milijonom Britancev, bi lahko ogrozila pot Združenega kraljestva k okrevanju od pandemije. Znanstveniki se bojijo, da je novi sev 10 do 15 odstotkov bolj prenosljiv kot prvotna Delta mutacija. Ugotovitve so le iz predhodne analize z raziskavami nove variante. Vladni vir je priznal, da je o varianti do zdaj malo znanega, ministri pa upajo, da se to ne bo spremenilo v širši problem.
Hvala :

19.10.2021 15:45

za dober članek.

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Najbolj nestrpni strpneži