RTV Slovenija ne poroča objektivno in celovito o predsedovanju Slovenije Svetu EZ
RTV Slovenija poroča zgolj o tistem, kar ustreza srditim nasprotnikom sedanje vladne politike. Tako pristransko poročanje o Sloveniji je nedopustno. Posebno še v času, ko Slovenija predseduje Svetu Evropske zveze.
Spletni Časnik

Petek, 13. Avgust 2021 ob 00:02

Odpri galerijo

Današnji anticepilci še vedno vztrajajo, da je covid-19 izmišljotina, ki sta si jo izmislili slovenska zdravstvena stroka in vlada. To zveni tako, kot da bi bili še vedno v starem veku, ko so vesti iz ene dežele v drugo potovale mesece, leta in desetletja, pa čeprav danes lahko dnevno sledimo, da pandemija covida-19 še zdaleč ni premagana, kaj šele, da bi bila izmišljotina bogatih.

Je pa tudi nerazumljiva propaganda, ki kroži med ljudmi, posebno med tistimi, ki so proti cepljenju, med katerimi je veliko število mladih, in je postala arogantna oblika diskusij ter debat, po mestih in vaseh, ne vedoč za posledice, ki zaradi lažne propagande lahko nastanejo. Ne zavedajoč se, da tisti, ki smo se cepili, varujemo necepljene in najobčutljivejši del populacije, bolnih in otrok ter vse državljanke in državljane Slovenije, da bi izkoreninili (prvo) kugo 21. stoletja.

Žal pa ta nasilna virtualna vojna še vedno poteka s pomočjo RTV Slovenija in večine neodvisnih medijev

Kako dolgo, nihče ne ve, niti njihovi akterji ne, saj se ne zavedajo, da je desetkrat laže zrušiti sistem kot postaviti novega.

Spomnimo se komunistične revolucije, ko so bila za vzpostavljanje novega sistema potrebna desetletja, a se je, ker je bil zgrajen na krvavih temeljih in z lažjo, neslavno zrušil.

Bomo v primeru, da zrušimo sedanji demokratičen sistem, kot zahteva slovenska levica, znova potrebovali desetletja in gledali, kako bo na političnem pogorišču znova izgorevala narodova energija zaradi poulične in medijske vojne? In to le zaradi peščice politikov, ki želijo popeljati državo v že znano in preživeto gospodarsko in politično obdobje komunizma. In to čeprav zdaj večina prebivalcev Slovenije živi bolje, kot so živeli takrat, ko so nas vodili očetje sedanjih levičarskih ideologov.

Slovenski osrednji mediji, tudi javna RTV Slovenija ne poročajo objektivno in celovito o predsedovanju Slovenije Svetu EZ

Zato je nerazumljivo, da če hočem vedeti resnico o dogodkih in poteku slovenskega predsedovanja Svetu EZ, moram kljub javnemu zavodu RTV Slovenija, velikemu številu tiskanih in elektronskih medijev v Slovenij pobrskati po tujih, predvsem iz držav EZ, da zvemo resnico in jo primerjam s poročanjem naših, in to še posebno zdaj, v času slovenskega predsedovanja Svetu EZ, in preberem pohvale, ki jih je deležna slovenska vlada. Saj so pri tem pomembne predvsem politične in gospodarske obravnave ter rezultati, ki jih je predlagala slovenska vlada in ki so po mnenju številnih življenjskega pomena za vse državljane EZ in Evrope (Preberi VEČ)

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 14. Sep 2022 at 07:08

19440 ogledov

Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba
Če bo prenos pogreba v živo tudi prihodnji ponedeljek, bi iskreno želel od vodstva RTVS, da za komentiranje izbere najbolj kompetentne komentatorje, ki vejo, kaj je kultura, kaj slovesnost trenutka, kaj žalost ob slovesu od ljubljene osebe, in ki bodo to znali tudi primerno – zadržano, le kadar je treba in s potrebno pieteto – komentirati. The post Prenos kraljičinega pogreba, če bo na nacionalni TVS, naj komentira kompetentna oseba appeared first on Časnik.

Tue, 13. Sep 2022 at 07:00

19391 ogledov

Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah
Priti, zgoditi se mora voditelj, ki svoje fante vodi skozi vse faze preizkušenj. Od začetnega trpljenja na treningih do odpovedovanja družinam, zopet treningi, ki skozi tedne postajajo zahtevnejši. Vsakdo, ki se je vsaj malo bolj zares ukvarjal z športom, ve, kaj hočem povedati. The post Tina Maze je spodbudila preobrazbo tudi v ekipnih športnih panogah appeared first on Časnik.

Mon, 12. Sep 2022 at 06:26

19446 ogledov

Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več
In napake ostanejo samo napake, priložnost za učenje in rast. Ko jih sprejmemo kot take, so priložnost za rast, ne bolijo več. In si lahko oprostimo, se lahko sprejmemo. Posledično napak ne opazimo več; nismo napaka niti ni napaka drugi. Smo izjemnost, ker se lahko učimo, odpustimo, zrastemo in gremo naprej. The post Če napake sprejmemo kot priložnost za učenje in rast, ne bolijo več appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:29

18736 ogledov

Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti
Resnično se zahvaljujem vsem, ki ste bili z menoj na poti. Zahvaljujem se vsem, ki ste bili z menoj prek socialnih omrežij, tudi vaše molitve in spodbude so nas gnale naprej. Zahvaljujem se tudi tistim, za katere vem, da bi se udeležili romanja, pa je zdravje načelo telo – tudi vi ste bili z nami. The post Peš romanje ni navaden izlet, a se ga splača opraviti appeared first on Časnik.

Sun, 11. Sep 2022 at 07:08

18684 ogledov

Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša
Za oblikovanje skupnosti je najprej pomembno, da smo pripravljeni poslušati drugega in stopiti z njim v dialog. Vemo, kako težko otroci počakajo, da nekdo v skupini konča svojo misel, saj bi radi takoj povedali svoj pogled. The post Teden vzgoje 2022: Skupnost, ki se posluša appeared first on Časnik.

Sat, 10. Sep 2022 at 10:13

18635 ogledov

Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji
Kar nekaj Slovencev je, ki imajo še danes več kot odlične spomine tako na sedanjega kralja Karla III. kot na njegovo pravkar umrlo mamo, kraljico Elizabeto II. Naj počiva v miru! The post Spomini na obiska kraljice Elizabete II. in princa Charlesa v Sloveniji appeared first on Časnik.
Teme
franci feltrin rtv slovenija

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

RTV Slovenija ne poroča objektivno in celovito o predsedovanju Slovenije Svetu EZ