Odprto pismo Predsedniku RS o dezinfekciji toksične slovenske medijske scene
Domača nestrinjanja moramo Slovenci reševati doma. Zato se z objavo neresnice slovenskega novinarja v tujem tisku noben pokončen Slovenec ne more strinjati, prav tako kot ne s tožarjenjem največje politične stranke, ki je to naredila pred leti.
Spletni Časnik

Petek, 22. maj 2020 ob 00:01

Odpri galerijo

Predsednik RS Borut Pahor

Spoštovani Predsednik RS, glede na vaš osebni ugled in ugled vaše institucije, Vas pozivam, da organizirate javno razpravo o problemih medijev z jasnimi sklepi.

The post Odprto pismo Predsedniku RS o dezinfekciji toksične slovenske medijske scene appeared first on Časnik.

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 6. Mar 2021 at 00:05

27 ogledov

Reševanje problemov pri sosedih ni najbolj običajna stvar
Na presenečenje evropske (leve javnosti), ki je dodatno kurila lažnivo obtoževanje s strani levice, sta se vlada in ves desni pol z navdušenjem odzvala na možno preverjanje stanja s strani Evropske komisije.  The post Reševanje problemov pri sosedih ni najbolj običajna stvar appeared first on Časnik.

Sat, 6. Mar 2021 at 00:03

26 ogledov

Tožarjenje in širjenje lažnih novic po Bruslju v polnem teku
Nekateri novinarji bi lažje poročali o Sloveniji, če bi bila na oblasti še Tito in partija, saj bi bilo potem poročanje zelo enostavno in se ne bi bilo treba truditi, kako priti resnici do dna. The post Tožarjenje in širjenje lažnih novic po Bruslju v polnem teku appeared first on Časnik.

Fri, 5. Mar 2021 at 00:01

95 ogledov

Institut konstruktivne nezaupnice tudi za ustavne sodnike
Slovensko washingtonsko močvirje niso samo Murgle, pač pa tudi najvišja sodna institucija v državi, sestavljena po priporočilu bivše Cerarjeve poslanke Jasne Murgel. Podobnost obeh imen to dokazuje. Zato so rezultati takšni, kot so, globoko negativni. Ustavno sodišče ni zgled, ampak nacionalna sramota. The post Institut konstruktivne nezaupnice tudi za ustavne sodnike appeared first on Časnik.

Fri, 5. Mar 2021 at 00:01

54 ogledov

Institut konstruktivne nezaupnice tudi za ustavne sodnike

Thu, 4. Mar 2021 at 20:45

86 ogledov

Narava in pokrajina (foto): Slapovi Davče
Janez Mihovec – Slapovi Davče V Selški dolini med Železniki in Zalim Logom na levo zavije cesta. Vije se sem in tja po soteski potoka Davča in nas popelje v slikovih hribovit svet. Nekoč je bil naseljen z nemškimi naseljenci. Prav tistimi, kjer si je Izidor iskal neveste v Visoški kroniki. Dandanes je to svet […] The post Narava in pokrajina (foto): Slapovi Davče appeared first on Časnik.

Thu, 4. Mar 2021 at 00:02

143 ogledov

Opozicija razbija državo, ker je na oblasti in ne nekdo drug
V opoziciji se ne grejo politike ampak razbijanje in uničevanje države zaradi silne bolečine, ker je na oblasti Janez Janša, in ne kdo drug. Zaradi te »silne bolečine« niso zmožni osnovne politične geste: ob priznanju razmerja politične moči izpogajati sporazum, ki bi bil v danih razmerjih moči maksimalno dober za vse udeležence in bi vsi skupaj tako zaradi dela za skupno dobro zakopali bojne sekire do novih razmerij moči. The post Opozicija razbija državo, ker je na oblasti in ne nekdo drug appeared first on Časnik.
Teme
aktualno v družbi mnenja z mero mediji v sloveniji odprto pismo predsednik Republike Slovenije

Zadnji komentarji

Prijatelji